TJÄNSTER

TELECOM
Som egen operatör kan vi på Säterhill erbjuda dig kompletta ip-växlar. Vi skräddarsyr en telefonilösning som passar ditt företag. Och som kan förändras i takt med verksamheten. Våra växlar har mängder av funktioner för att underlätta din vardag. Telefoni ska varken vara dyrt eller krångligt.

IT-DRIFT
Investera i en säker och snabb it-miljö! Vill du ha en egen server på plats eller hyra serverplats av oss? Det fixar vi. Vi tar också hand om era mjukvaruproblem, backuper och uppdateringar. Även brandväggar och antivirusprogram ordnar vi. Prata mer med oss för flexibla lösningar på just dina behov.

COPY / PRINT
Hur mycket tid lägger du ned på att leta efter dokument? Med dokument-hantering kan du enkelt både söka och arkivera dina dokument, även leverantörsfakturor. I vår butik hittar du allt från små laserskrivare till fullstora kopiatorer. Med våra starka varumärken som Kyocera, Brother och Samsung kan vi leverera skrivar- och kopieringslösningar i världsklass.

BREDBAND
Bredband från Säterhill ger både små och stora företag möjligheten att få en kostnadseffektiv lösning. Oavsett om ni vill ha en enkel bredbandstjänst eller skapa en miljö där ni kopplar ihop flera kontor eller affärer till ett nätverk med stabil kapacitet, så kan vi skräddarsy en lösning just för er.

BUTIK
Till vår butik i Skellefteå är du alltid välkommen. Förutom datorer, skrivare och tillbehör hittar du även lager och reservdelar. Men framförallt trevlig och kompetent personal. Kom in och besök oss för några goda råd!