IT-DRIFT

Sov gott om nätterna! Vi håller din IT under uppsikt dygnet runt, oavsett om det gäller IT-drift, telefoni, bredbandstjänster eller dokumenthantering. Vi erbjuder dig alla pusselbitar under ett och samma tak.

Låt oss göra din tillvaro tryggare!

VÅGA LITA PÅ DIN IT-MILJÖ

Dagens värld, genomsyrad av IT, ger oss unika möjligheter. Men det kan även innebära stora risker för företagets affärskritiska information. Därför gäller det att förstå och hantera de ökade riskerna på bästa sätt. Vi törs med egen erfarenhet påstå att dagens vinnande företag är de som lyckats hitta en balans i samspelet mellan människor, teknik och processer och som även förstår vikten av verksamhetens tillgångar.

Utmaningen ligger i att bygga en tillförlitlig IT-miljö, fri från risker mot säkerhet och tillgänglighet. Säterhill Data kan hjälpa er att kartlägga era behov och hitta just den lösning ert företag behöver för att hitta rätt balans och bli ett vinnande företag.

TOTAL OUTSOURCING

Tjänsten Total Outsourcing innebär att du köper hela IT-driften av Säterhill Data som en tjänst. Allt ingår i tjänsten och ni betalar ett fast pris per användare.

Ni flyttar helt enkelt in till oss! Alla dina program och verktyg görs därmed tillgängliga från vilken internetansluten dator var som helst i världen. Ibland kallas vår lösning i mångas mun för Cloud Computing eller molntjänst. Gör det du är bra på, så gör vi det bästa av resten!

Fördelen med vår helhetslösning är att den ger dig fullständig kostnadskontroll, samtidigt som det är bekvämt att överlåta ansvaret till någon som tar hand om helheten.

OPERATION ON SITE

Tjänsten Operation on site är lämpad för dig som redan har egen server, men har krav på säkrare och stabilare drift. Vi hjälper dig att ta kontroll över din situation, maximera driftstid och minimera eventuella driftstörningar till ett fast pris. Det ger god kostnadskontroll, samtidigt som det är bekvämt att placera ansvaret till någon som kan.

SÄTERHILL BACKUP

Backup är en nödvändighet för en acceptabel IT-säkerhet och garanterar tillgängligheten till företagets information. Med Säterhill Backup har vi valt att utveckla och ta ytterligare ett steg framåt i säkerhetstänkandet.

Vår tjänst kopierar dagligen den information du valt att säkra till våra servrar via en säker internetförbindelse. Informationen krypteras för din säkerhet, och lagras i vår datorhall med dubbla skalskydd. Allt för din trygghet.

I tjänsten ingår att vår personal hjälper till att återställa förlorad  information, men du kan även som användare själv administrera detta på ett enkelt sätt. Vår tjänst tillhandahåller självklart versionhantering för den som så önskar.

Vi tillhandahåller exakt pris för denna tjänst baserad på mängden data som skall säkras.

Säterhill Backup kan man se som vilken försäkringspremie som helst, då  denna tjänst eliminerar momenten stöld, brand och krasch.

Kontakta oss så berättar vi mer!

SERVICEAVTAL

Ett bra val för dig som vill koppla ett medvetet grepp om din IT. Vi ser till att inventera och identifiera alla era svagheter och styrkor i din IT-miljö.

Tillsammans formar vi ett serviceavtal som innehåller och behandlar dina kritiska moment. Uppsidan för dig som kund är att vi på detta sätt kan förebygga och därmed minimera problemen i din vardag.

Det är tekniksmart att arbeta Proaktivt i sin IT-miljö. – Teckna därför serviceavtal med oss!!!