COPY / PRINT

 

I Säterhill Data’s sortiment ingår skrivare, multifunktionsprodukter och kopiatorer som erbjuder avancerade och miljöanpassade lösningar för kontor i alla storlekar. Vi ingår i den rikstäckande serviceorganisation på produkterna genom att vara ServiceCenter i regionen för Kyocera, Brother och Samsung. Det är något vi är särskilt stolta över då vi snabbt kan erbjuda våra kunder assistans, service och åtgärd när behov uppstår.

VART TAR PENGARNA VÄGEN?

Tycker du att dina kontors- och administrationskostnader borde vara lägre? Känns det samtidigt att du gjort allt – som att det inte finns något mer att göra åt de kostnader du har? –Lugn. För en hel del företag är det svårt att hålla reda på hur många utskriftsenheter man har, i vilka situationer de vanligen används samt hur intensivt de används.

Vi kan bistå Er med att bla identifiera och förbättra genom att:

  • Effektivisera arbetsflöden och rutiner
  • Begränsa antalet förbrukningsartiklar
  • Begränsa antalet leverantörer
  • Minska miljöpåverkan
  • Hålla god datasäkerhet
  • Föreslå rätt produkt utifrån dina behov

EN FRÅGA OM PERSPEKTIV

Utskriftseffektivitet handlar om mer än bara prisvärd maskinvara och låg totalkostnad. (Total Cost of Ownership – TCO). Dolda kostnader kan göra utskrifterna onödigt dyra. Vi kan hjälpa er att ta hänsyn till alla relevanta kostnadsfaktorer för att hitta företagets dolda kostnader – det kan ge potentiella besparingar.

Ibland är det just helhetssyn som saknas när ett företag försöker sänka sina utskriftskostnader.

ECOSYS

Som ett led i Säterhill Data´s kvalitets- och miljötänkande har vi på copy/print sidan valt att i första hand fokusera på lösningar från Kyocera. Kyocera har ett väl utarbetat kvalitets- och miljötänkande som vi lagt stort värde vid. De var också var först ut med tekniken ECOSYS. Tekniken går ut på att använda hållbara komponenter och endast en typ av förbrukningsmaterial, nämligen toner. Med denna teknik minskar såväl avfall som kostnader för förbrukningsmaterial avsevärt. Alla Kyoceras produkter utvecklas med hållbara komponenter. De som använder Kyoceras produkter skyddar miljön samtidigt som de får en överlägsen utrustning med fördelar som den lägsta kostnaden per sida och den lägsta totalkostnaden.

DIGITAL LAGRING & DIGITALT ARKIV

Hur många har inte försökt eller vill starta upp en central lagring för sitt företag med olika resultat. Vi har mångårig erfarenhet kring de problem som kan uppstå och hjälper dig att hitta rätta framgångsfaktorer för just dig och din verksamhet.

Med hjälp av våra paketerade produkter som hanterar dokumenthantering och workflow kan vi underlätta din vardag.

Kontakta oss så berättar vi mer eller bokar en demonstration.